Systeme u počinje koristiti Aldatinu glasovno upravljanu pda programsku opremu

Racunalo.com foto

Système u počinje koristiti Aldatinu glasovno upravljanu pda programsku opremu

Ta je implementacija dio strategije migracije s glasovnih terminala, uvedenih 2004., na višenačinske PDA uređaje.

Aldata je na implementaciji rješenja za Système U surađivala s tvrtkom TIMCOD, dobavljačem strojne opreme i integratorom mobilnih sustava koji je implementirao WiFi infrastrukturu i mrežnu opremu u tvrtki Système U. Za projekt izdvajanja narudžbi putem glasovnih naredbi odabran je PDA uređaj Motorola WT4090. I TIMCOD i Motorola članovi su udruženja za mobilnost Aldata Mobility Alliance.

Ronan Le Corre, direktor logistike u tvrtki Système U, izjavio je: "Aldatino rješenje G.O.L.D. Vocal već je donijelo izvrsne prednosti našem poslovanju, kao i IT strategiju našim skladišnim operacijama. To je rješenje potaknulo produktivnost i učinkovitost, a produljena implementacija PDA uređaja rezultirat će još boljim povratima uloženih sredstava. Glavna je prednost smanjenje utroška vremena potrebnog za obuku osoblja, što je vrlo bitno kada se u obzir uzme broj privremenih i sezonskih radnika. Višenačinska priroda PDA uređaja omogućuje nam njegovu primjenu na veći broj ključnih operacija u skladištu."

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.