Syngenta odabrala Aldata G.O.L.D. za potrebe upravljanja skladištima

Racunalo.com foto

Syngenta odabrala Aldata G.O.L.D. za potrebe upravljanja skladištima

Syngenta zapošljava više od 21.000 ljudi u više od devedeset zemalja, a 2008. godine ostvarila je prodaju u vrijednosti od otprilike 11,6 milijardi dolara.

Aldata G.O.L.D. koristit će se u Syngentinu skladištu u francuskom gradu Saint-Pierreu, glavnoj lokaciji na kojoj ta tvrtka proizvodi proizvode za zaštitu biljaka koje koriste uzgajivači. Osim upravljanja skladištima, Aldata G.O.L.D. omogućit će stavljanje naljepnica na sve proizvedene proizvode na kojima će biti navedeni podrijetlo i izvor proizvoda, kao i kontinuirano praćenje proizvoda. Od 2012. godine ta će praksa biti obavezna prema skupu europskih zakona SEVESO II, čiji je cilj povećati sigurnost lokacija na kojima se nalaze velike količine potencijalno opasnih tvari.

Aldata G.O.L.D. Syngenti će omogućiti sveobuhvatno praćenje transakcija u skladištima, a bez ikakvih će se problema integrirati u Syngentin ERP sustav. Za Syngentu je još jedan važan kriterij pri kupnji bila mogućnost implementacije Aldatina rješenja na više tržišta s obzirom na to da se razmatraju dodatne instalacije te programske opreme u brojnim podružnicama izvan Francuske.

Stéphane Hameau, direktor logistike u Syngenti u Saint-Pierre la Garenneu, izjavio je: "Odabrali smo rješenje Aldata G.O.L.D. jer je ta tvrtka dokazala da u naše poslovanje može uklopiti pouzdanu tehnologiju. Osim toga, brzo se i učinkovito integrira s našim ERP sustavom."

"Ovaj će projekt pružiti ključnu podršku Syngenti u procesu uvođenja tehnologije u same temelje poslovanja", izjavio je Allan Davies, direktor marketinga u Aldati. "Korištenje rješenja Aldata G.O.L.D tu će tvrtku ujedno u potpunosti pripremiti za usklađivanje sa svim relevantnim europskim zakonima."

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.