Symphony Roar A50 – indijski smartfon na kojem je sudjelovao i Google

Fotografija članka: Symphony Roar A50 – indijski smartfon na kojem je sudjelovao i Google

Američki Google i indijski Symphony predstavili su zajednički novi Android One uređaj, prepoznat ćete ga pod nazivom Symphony Roar A50 Dual SIM . Srećom, ovaj će se prodavati izvan Indije.

Oglas

Prema svojim karakteristikama Symphony Roar A50 se ne rezlikuje od drugih Android One uređaja koji se prodaju u Indiji, kao što su Micromax Canvas A1, Karbon Sparkle V ili Spice Dream UNO, no razlikovat će se po tome što će ovaj model ipak vidjeti i kupce izvan ove mnogoljudne zemlje.

Što se tiče hardverskih karakteristika, praktički su iste kao i tri prethodno spomenuta modela – 4,5 inčni IPS ekran FWVGA rezolucije od 480 x 854 točaka, poznati MediaTekov 4-jezgreni MT6582 procesor (Cortex-A7) na 1,3 GHz i Mali 400 MP2 grafika.

Ugrađeno je 1GB RAM-a i 8 GB interne memorije, što je ipak dvostruko više od prethodno spomenutih modela. Podržava dvije SIM kartice (Dual SIM) na kojima rade 2G i 3G mreže. Što se kamera tiče, prednja je od 2 MP i stražnja od 5 MP. Spomenimo i bateriju od 1780 mAh.

Za sada se Symphony Roar A50 prodaje već u Nepalu, Bangladešu i Šri Lanki, a ima sve predispozicije i da se pojavi šire. Cijena? Samo 112$. Informaciju više potražite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.