Syma X21W RC Drone – mala zujalica koja može puno u prodaji na Cafago webshopu

Fotografija članka: Syma X21W RC Drone – mala zujalica koja može puno u prodaji na Cafago webshopu

Težak je tek 48 grama, a po dimenzijama će vam stati na dlan. Malen, ali moćan, to je novi Syma X21W RC Drone, koji je u prodaji na Cafago webshopu. Svidjet će vam se, a imamo i kuponski kod :)

Oglas

Ono što je vrlo simpatično kod Syma X21W RC Drone uređaja je što je vrlo jednostavan za korištenje, a što se i očekuje kod novih i modernih dronova bez obzira na njihovu veličinu. Ovaj smo leteći dron povoljne cijene nalazi se na sve popularnijem .

Kada kažemo kako je jednostavan za let, pri tome mislimo kako ima neke dodatne funkcije koje će vam uvelike olakšati let. Primjerice, postoji funkcija koja omogućuje da samo s jednom tipkom uzletite i jednom tipkom sletite, bez ikakvog prethodnog znanja. Isto tako, zahvaljujući ugrađenom visinomjeru postoji i mod koji omogućuje let na uvijek istoj visini što je također velika pomoć. Ugrađene LED diode (2x crvene, 2x zelene) možete pratiti i let drona i po noći.

Mnogima će se svidjeti i trikove koje može izvoditi, kao što je “luping” (looping, okret u punih 360 stupnjeva). Isto tako, možete sami iscrtati putanju po kojoj će se dron kretati, a kontrolirate ga preko svog pametnog telefona i posebne aplikacije koju ćete naravno instalirati prije prve upotrebe.

Ugrađen je žiroskop u šest osi, a na raspolaganju vam je i kamera koja snima HD video (720p). Inače je napravljen od kvalitetnih materijala (ABS), a u paketu ćete dobiti i neke rezervne dijelove kao što su dodatna propelerska krilca, čisto neka se nađe. Inače je vrlo malih dimenzija i stane vam na dlan – 136 x 136 x 31 milimetar. Ugrađena je baterija od 380 mAh, a u daljinski uređaj idu četiri AA baterije.

Syma X21W RC Drone smo pronašli u prodaji na po cijeni od samo 51,40$, no ako upišete kuponski kod “ALRM7177” (koji vrijedi za model #5), cijena će se spustiti za više od deset posto. Svakako preporučujemo da dodatne informacije potražite na , gdje ga možete i kupiti po sniženoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.