Switch AVM, gadget za izravnu kontrolu smartphonea ili tableta kroz tipkovnicu

Fotografija članka: Switch AVM, gadget za izravnu kontrolu smartphonea ili tableta kroz tipkovnicu

Pronašli smo jedan vrlo interesantan gadget – Switch AVM, koji je još uvijek u razvoju, ali odlična je ideja. Uređaj omogućuje da se kroz miš i tipkovnicu prebacimo s računala na korištenje nekih kontrola na smartphoneu ili tabletu. Pitate li se koja je korist i svrha takvog uređaja, odgovorit ćemo vam.

Oglas

Koliko puta ste radili neki ozbiljni posao koristeći računalo ( ne mislimo da ste surfali ili bili na društvenim mrežama) i u nekom trenutku prekinula vas je u radu obavijest o prispijeću tekstualne poruke bilo chat poruke (WhatsApp), e-maila, SMS-a, na koju ste morali odmah odgovoriti? Vjerujemo barem desetak puta. Tada ste ispustili miša ili odmaknuli ruke s tipkovnice, uzeli mobilni telefon, i napisali odgovor. Nakon toga nastavili ste dalje raditi svoj posao. Ne stižu li vam obavijesti često to nije problem. No, imate li ih puno možda vam je potrebno bolje rješenje. Ono dolazi upravo kroz   uređaj.

Switch AVM, gadget za izravnu kontrolu smartphonea ili tableta kroz tipkovnicu 01
Sastoji se od dva dijela: postolja i kontrolne kutija, koja ima mjere 50 × 42 × 25 mm i masu 100 g.

Switch AVM, gadget za izravnu kontrolu smartphonea ili tableta kroz tipkovnicu 02

 

Kontrolna Switch AVM kutija ima 4 USB porta, jedan za računalo, drugi za smartphone, treći za tablet i zadnji ostaje slobodan za povezivanje mobilni tvrdih diskova ili USB flash memorija. Klikom na tipku kontrolne kutije   možete jednostavno povezati sve uređaje i izravno koristiti tipkovnica i miš za kontrolu smartphonea i tableta.

Switch AVM, gadget za izravnu kontrolu smartphonea ili tableta kroz tipkovnicu 05

To znači da možete brzo odgovoriti na poruku ili unijeti neki tekst bez da primite u ruku smartphone ili tablet. Ovaj proizvod, Switch AVM   je trenutno prototip kompatibilan s Android i iOS sustavima. Ekipa trenutno prikuplja novac za nastavak projekta i uspiju li u tome, sljedeće godine Switch AVM gadget  bi mogao bit dostupan za kupnju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.