Swipe Slice novi 7 inčni Dual SIM tablet podržava glasovne pozive

Fotografija članka: Swipe Slice novi 7 inčni Dual SIM tablet podržava glasovne pozive

Na indijskom se Amazonu upravo pojavio novi Swipe Slice Dual SIM tablet kojem samo kažete koga trebate zvati i on ga zove! A cijena? Smiješna :)

Oglas

Swipe Slice je “entry level” tablet s ekranom od 7 inča, a koji po hardverskim karakteristikama djeluje osnovno, ali ima sve što bi prosječnom korisniku trebalo. Spomanuti ekran od 7 inča je rezoluvije od 800×480 točaka, a radi na 2-jezgrenom MediaTekovom MT8312 procesoru na 1,3 Ghz, te ima Mali 400 grafiku.

Kad smo već spomenuli pozive, naravno da ima SIM ulaz. Ako ste slučajno pomislili kako Swipe Slice možda podržava Dual SIM, u pravu ste. Radi se o GSM+GSM (standbay). Od ostalih značajki spomenimo 512 MB RAM-a, 4 GB interne memorije proširivo do 32 GB , te dvije kamere od 2 MP i 0,3 MP.

U Swipe Slice tablet ugrađen je i 3,5 milimetarski audio ulaz, FM Radio, podržava 2G vezu, WiFi, Bluetooth i ima bateriju od solidnih 3000 mAh. Zgodno je što će biti dostupan u više boja – crnoj, crvenoj, plavoj, žutoj i bijeloj.

Swipe Slice tablet se upravo pojavio na , a cijena je kako smo na početku već rekli – smiješna, samo 83$.

Swipe Slice novi 7 inčni Dual SIM tablet podržava glasovne pozive

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.