Swipe Slate Pro 3G novi 9,7 inčni tablet s glasovnim pozivima

Fotografija članka: Swipe Slate Pro 3G novi 9,7 inčni tablet s glasovnim pozivima

Osim što ima glasovne pozive i vrlo solidan hardver, novi Swipe Slate Pro 3G tablet može se pohvaliti i s vrlo povoljnom cijenom koja je daleko ispod 200$.

Oglas

Ono što ćete prvo primijetiti na Swipe Slate Pro 3G tabletu je njegov veliki “ipadovski” 9,7 inčni IPS ekran, no s relativno niskom rezolucijom od samo 1024 x 768 točaka. No, ono što mnogi ne znaju je kako su tableti niže rezoucije dušu dali za starije osobe koje vole velike krumpiraste ikone i velika slova u internetskim preglednicima :)

Tablet radi na 4-jezgrenom procesoru na 1,3 GHz, najvjerojatnije MediaTek, a ono što je zgodno i korisno je kako podržava SIM kartice, odnosno 3G mobilne mreže, dok željene brojeve možete izgovoriti kako bi se realizirao poziv.

Osim što radi na Android 4.4 KitKat operativnom sustavu, ima i dvije kamere od 0,3 MP i 2 MP, dok je baterija solidna, kapaciteta je 6400 mAh. Ugrađeno je 1 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza. Težak je 613 grama i tanak samo 8,8 milimetara. Podržava Wi-Fi, Bluetooth, ima FM radio.

Saznajemo kako će se Swipe Slate Pro 3G prodavati po popularnoj cijeni od samo 169$, što je zaista povoljno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.