Swipe Elite Plus: novi 5-inčni smartfon sa SD615 i povoljnom cijenom

Fotografija članka: Swipe Elite Plus: novi 5-inčni smartfon sa SD615 i povoljnom cijenom

U jednoj od najmnogoljudnijih zemalja svijeta sjedište je kompanije Swipe Technologies koja je svoju Elite liniju pametnih telefona obogatila za još jedan uređaj.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu naziva Swipe Elite Plus koji je službeno predstavljen u Indiji po cijeni od 105 USD, a prodavat će se putem Flipkart-a. Od specifikacija nam Swipe Elite Plus donosi 5-inčni IPS ekran HD (1.080 x 1.920 piksela) rezolucije kojega protiv ogrebotina čuva DragonTrail zaštita. Kompanija između ostaloga navodi kako Swipe Elite Plus ima profil debljine 8.4 milimetara, a odnos (omjer) kućišta i ekrana je 78%.

Ovaj se indijski smartfon u svom radu oslanja na osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 615 (MSM8939) procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz te je uparen sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Osim toga važno je napomenuti i kako ovaj smartfon podržava proširenje interne memorije MicroSD karticama i to do ukupno 64 GB, a uz to kompanija nudi i dodatnih besplatnih 100 GB prostora na „oblaku“.

Swipe Elite Plus sa stražnje strane raspolaže 13 MP kamerom otvora blende f2.0 uz koju se nalazi i neizostavna LED bljeskalica, dok se sa prednje strane za selfije treba pobrinuti kamera sa senzorom od 8 MP.

Tu su i standardne opcije povezivanja kao na primjer 4G LTE, 3G, GPRS/ EDGE, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, USB OTG i Micro USB podrška. Ovaj Dual SIM uređaj dolazi i sa baterijom kapaciteta 3.050 mAh te Android 5.1 Lollipop operativnim sustavom povrh kojega se nalazi kompanijino Freedom korisničko sučelje. Osim specifikacija i cijene saznali smo i kako će Swipe Elite Plus za kupnju biti dostupan u dvije boje, a to su bijela i plava.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.