Sweet Home 3D – presložite svoj namještaj bez fizičke aktivnosti

Fotografija članka: Sweet Home 3D – presložite svoj namještaj bez fizičke aktivnosti

Uz Sweet Home 3D prvo to učinite na zaslonu računala, pa ukoliko se njoj svidi onda tek krenite u akciju.  Ova besplatna aplikacija namijenjena interijeru za početak zahtjeva da prvo ucrtate dimenzije prostorije, dodate vrata, prozore, a nakon toga dodajete namještaj u 3D. Povlačite i ispuštajte stolove, stolice, biljke po prostoriji dok ne nađete ono što želite ili bolje reć ona želi. Možete promijeniti i boju, što je točnije moguće.  Ako vam se dogoditi da imate na raspolaganju originalni nacrt vašeg stana/kuće , Sweet Home 3D će prihvatiti uvoz datoteke u BMP, JPEG, GIF ili PNG formatu. Razvrstavanje namještaja je jednostavno u prikazu stabla, samo odaberite prostoriju u koju želite unijeti dekorativne promijene i povucite ono što vam se sviđa na 2D prikaz rešetk prostorije. Aplikacija prikazuje 3D prikaz u stvarnom vremenu, direktno u prozoru ispod. Možete se i kretati  kroz prostoriju kao virtualni posjetitelj, ne bili sve bolje vidjeli iz druge perspektive.

Ako želite isprobati Sweet Home 3D prije besplatnog preuzimanja, dostupna je je on-line inačica koju možete također isprobati besplatno. Registrirajte se, spremite planove, i igrajte se bez prijave.
Pogledajte video ispod kako bi vidjeli Sweet Home 3D prikaz u akciji.

Program ima podršku za nekoliko jezika, Hrvatskog naravno nema, ali se može koristiti na slijedećim operativnim sustavima: Windows, Mac OS X 10.4/ 10.6, Linux i Solaris.
Sweet home 3D stranica.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.