Svoj smartfon smo kupili iz 10 sljedećih razloga [infografika]

Fotografija članka: Svoj smartfon smo kupili iz 10 sljedećih razloga [infografika]

Istraživanje provedeno od strane IDC –a je pokazalo da 56 % Android kupaca, 49 % iPhone kupaca i 53% Windows Phone kupaca kao glavni razlog kupnje svog trenutnog smartfona je bila autonomija baterije.

Oglas

Ova IDC-ova statistika ne iznenađuje previše jer autonomija baterije ili vrijeme između dva punjenja je element koje potrošače dosta najviše muči prije kupnje smartfona. Nažalost nema više onih starih Nokia i sličnih mobitela čije baterije su se punile jednom tjedno. To su bili dani.

Ono što iznenađuje je da razlozi kupnje nekog smartfona nisu na prvom mjestu kvaliteta fotoaparata broj procesorskih jezgri i RAM, što je često slučaj u Lijepoj našoj. Istraživanje je također ukazalo na pojačanu lojalnost brendovima što bi se uskoro moglo promijeniti zbog ponude Kineskih proizvođača elektronike. Sve ostale razloge zbog kojih kupujemo određeni smartfon možete pogledati u infografici.

Svoj smartfon smo kupili iz sljedećih 10 razloga [infografika] 01

Ako razlog zbog kojeg ste vi kupili upravo svoj smartfon se ne nalazi u prikazu napišite nam ga u komentarima na Facebooku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.