Svjetsko nogometno prvenstvo 2014 u Brazilu – satelitski pratite Vatrene!

Fotografija članka: Svjetsko nogometno prvenstvo 2014 u Brazilu – satelitski pratite Vatrene!

Zagrebačka tvrtka GDi na svoj će način pratiti nogometno prvenstvo – napravili su internetsku kartu koja pokazuje satelitske snimke kampova i stadiona na kojima u Brazilu igraju nogometne reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine!

Oglas

Zanimljivosti o pojedinim igračima, prognoze rezultata i analize utakmica Svjetskog prvenstva u nogometu ostavljamo statističarima i boljim poznavateljima igre – mi vam, prateći u prostoru kretanja naše dvije reprezentacije, pokazujemo .

Primjenom najnovijih GIS tehnologija tvrtka GDi napravila je zemljovid na kojem su označene lokacije kampova u kojima se nalaze reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine te lokacije stadiona na kojima će se ove dvije reprezentacije sučeliti s Brazilom, Argentinom, Kamerunom, Nigerijom, Meksikom i Iranom.

Na toj karti pokušali smo vam dočarati koliko će igrači morati putovati Brazilom (udaljenost od Sao Paula do grada Manausa, gdje naši Vatreni igraju drugu utakmicu, iznosi gotovo 3000 kilometara) da bi došli na stadione na kojima će odigravati utakmice. Usput, možete pogledati i kako Brazil izgleda na različitim satelitskim snimcima i koje su veličine gradovi (Sao Paulo – više od 20 milijuna) koji će biti domaćini utakmica prvog kruga u kojima igraju Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Svjetsko nogometno prvenstvo 2014 u Brazilu - satelitski pratite Vatrene

Učinite to svakako prije 22 sata, danas, 12. lipnja, kad naši Vatreni otvaraju Mundijal prvom utakmicom u Sao Paulu s Brazilom i u nedjelju 15. lipnja prije ponoći, kad Bosna i Hercegovina kreće u svoj pohod na Svjetskom nogometnom prvenstvu u utakmici protiv Argentine, na stadionu Maracana u Rio de Janeiru. Obje reprezentacije imaju jednak prvi cilj: proći u drugi krug. Što će biti nakon toga teško je sada reći, no jedno je sigurno – sreća i GDi-jevi sateliti prate hrabre!

Preko na računalu moći ćete pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo ne samo kao događaj vezan uz travnjake i stadione, već i kao događaj koji se odvija prostranstvima dalekog Brazila.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.