Svjetski tehnološki lider Lenovo na hrvatskom tržištu

Racunalo.com foto

“Izuzetno mi je drago što mogu najaviti službeni početak poslovanja Lenova u Hrvatskoj što će, vjerujem, otvoriti novu eru u području računala” rekao je Ranko Potkonjak, direktor predstavništva Lenova za Hrvatsku. “Naš je cilj strategijom odgovoriti na potrebe korisnika te će stoga Lenovo pružati inovativne proizvode, niži total-cost-of-ownership i veću produktivnost”, dodao je Potkonjak.
Lenovo globalno posluje s otprilike 13 milijarde američkih dolara prihoda dok godišnji volumen proizvoda iznosi otprilike 14 milijuna jedinica (podaci za kalendarsku godinu 2004. prema IDC-u). Nastavljajući se na nedavno proširenje, nova kompanija je rangirana među prve tri na svjetskom tržištu PC-a s otprilike 7 posto tržišnog udjela. Za korisnike i poslovne partnere tranzicija u Lenovo bila je transparentna i gotovo neprimjetna. Poslovni korisnici osjećat će pogodnosti IBM-ovog dugoročnog strateškog odnosa s novim Lenovom koji uključuje ponudu potpunih end-to-end IT rješenja IBM-a s Lenovom kao partnerom na području PC-a za računarstvo na zahtjev. Poslovni partneri, distributeri i korisnici IBM-a nastavit će pružati podršku korisnicima, nuditi istu visoku kvalitetu te sigurnu i pouzdanu tehnologiju ThinkPad, ThinkCentre i ThinkVantage.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.