Svjetski dan televizije Digitalno doba 2 – dođite u Muzej suvremene umjetnosti

Fotografija članka: Svjetski dan televizije Digitalno doba 2 – dođite u Muzej suvremene umjetnosti

U organizaciji Udruge NETCRO od 21. do 23. studenog 2016. godine, povodom Svjetskog dana televizije u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu održat će se kongres i sajam Digitalno doba 2.

Oglas

Glavna skupština Ujedinjenih naroda proglasila je 21. studenoga Svjetskim danom televizije kako bi istaknula važnost i vrijednosti mira i sigurnosti. Televizijska se tehnologija u posljednjih desetak godina potpuno promijenila, a početkom 21. stoljeća uveden je digitalni prijenos programa, a gledateljima su ponuđene usluge o kakvima dotad nisu mogli ni sanjati.

Tako će na kongresu Digitalno doba 2 o najnovijim dostignućima i trendovima, ove najbrže rastuće industrije, govoriti eminentni stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva. Sudionici panela ujedno su i predstavnici televizija (HRT, CMC TV, TV Nova Pula), IT sektor i telekomunikacija, kao i predstavnici regulatornih institucija HAKOM-a, ZAMP-a, AEM-a, AKOS-a i drugi.

Dok je za stručnu javnost pripremljen kongres, za sve fanove Digitalnog doba u predvorju Muzeja suvremene umjetnosti održat će se sajam na kojem će svoje proizvode prezentirati neki od vodećih proizvođača televizijskih prijemnika i projektora, priređivači tv sadržaja i televizijske kuće, brojni provideri, te proizvođači antenske i kablovske opreme.

Novitete u svojoj ponudi, te niz premijerno prezentiranih usluga i mogućnosti posjetiteljima će pokazati SES Astra, HTRi, Samsung, LG Electronics, Evo TV, te mnogi drugi. Tako Zagreb staje uz bok eminentnim sajmovima digitalne industrije i svim zaljubljenicima u naprednu tehnologiju donosi top svjetske novitete.

Na svim štandovima izlagača će biti priključak za satelitski prijem UHD programa (4K) kako bi se omogućila prezentacija vrhunske slike na televizorima i projektorima.

Digitalno doba 2 sajam je koji nikako ne smijete propustiti. Detaljnije i na našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.