SviPopusti.hr – novi portal za grupne popuste u Hrvatskoj

Fotografija članka: SviPopusti.hr – novi portal za grupne popuste u Hrvatskoj

Slikovito rečeno, SviPopusti.hr je "Google za grupne popuste u Hrvatskoj". Sortirani su po većih hrvatskim gradovima – Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Varaždin. Pronaći ćete dosta korisnih informacija, vijesti, popularnost pojedinih siteova za grupne popuste na Fejsu i slično. U nastavku pročitajte i press informaciju koju smo službeno dobili. Ili jednostavno posjetite .

PRESS objava
Potaknuti velikom popularnošću koncepta online grupne kupovine kojoj svjedočimo doslovno iz dana u dan u Hrvatskoj i svijetu te željom da se na jednom mjestu mogu pregledati sada već dosta brojni dnevni online grupni popusti s različitih hrvatskih portala za grupnu kupovinu, pokrenuli smo portal – SviPopusti.hr.

SviPopusti.hr tako omogućava pametniji pregled svih dostupnih grupnih popusta u Hrvatskoj na samo jednom mjestu, razvrstanih prema gradovima u kojima se ponude nude. Na taj način posjetiteljima se štedi vrijeme (nije potrebno pregledavati 15-ak postojećih portala), štedi se prostor u e-mail sandučiću (nije potrebno primati 15-ak e-mail poruka dnevno) te je mnogo lakše uočiti i odabrati zaista vrijedne i atraktivne dnevne ponude koje se redovito pojavljuju među brojnim nekreativnim i jednoličnim grupnim popustima.

Osim toga SviPopusti.hr nudi i pregled ljestvice popularnosti hrvatskih grupnih portala na društvenoj mreži Facebook (na kojoj se temelji većina njihovih promotivnih kampanja) te svakodnevno objavljuje vijesti o zanimljivim grupnim ponudama, zanimljivim prodajnim rezultatima kao i o trendovima iz svijeta grupne kupovine općenito.

Koncept grupne kupovine relativno je novi fenomen, star tek nešto više od 2 godine kada je u Chicagu pokrenut najveći portal za grupnu kupnju na svijetu – Groupon.com. Od tada se ovaj koncept zbog svoje iznimne atraktivnosti (grupni popusti od 50%-90%) širi nevjerovatnom brzinom po svijetu. Groupon je trenutno najbržerastuća online tvrtka u SAD-u, a nedavno je odbila Google-ovu ponudu za preuzimanje vrijednu čak 6 milijardi dolara. U Hrvatskoj je pak velika popularnost ovog koncepta dovela do ogromnog rasta online kupovine koja je sve do nedavno bila zanemariva u odnosu na klasičnu kupnju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.