SviPopusti.hr – zbirni grupni popusti u Hrvatskoj, od sada pregledavajte i one u Sloveniji

Fotografija članka: SviPopusti.hr – zbirni grupni popusti u Hrvatskoj, od sada pregledavajte i one u Sloveniji

Ako volite grupnu kupovinu, a takvih je podosta u Hrvatskoj, tada sve grupne popuste možete pronaći na stranici SviPopusti.hr. A kako saznajemo, pokrenuta je i slovenska inačica.

Oglas

U “deželi” ćete je pronaći pod nazivom VsiPopusi.si. Ono što je možda zanimljivo u svemu tome je mogućnost unakrsnog pregleda zanimljivih grupnih ponuda, što vam u neku ruku omogućuje i jednostavniju “prekograničnu”  online kupovinu. Ne zaboravite kako Hrvatska uskoro ulazi u EU, tako da bi ovakav način kupovine mogao osjetno rasti. Isto tako, sama geografska blizina Slovenije, kao i dobra “razumljivost” jezika dodatno će potaknuti zainteresirane sve većem broju atraktivnih grupnih ponuda za putovanja, smještaj i proizvode, jednostavnom online plaćanju, kao i regionalnoj ekspanziji portala za grupnu kupovinu.

Zanimljiv podatak koji su nam poslali iz SviPopusti.hr govori kako je zahvaljujući grupnim popustima i grupnoj kupovini u Hrvatskoj je otvoreno preko 150 novih radnih mjesta. Značajno je povećan online promet payment gatewaya i kartičara te ulaganja u e-commerce i online sektor općenito. Vrlo velik postotak hrvatskih internet korisnika svoju prvu online kupovinu obavilo je upravo putem nekog od preko 40 do sada pokrenutih portala za grupnu kupnju.

Ako volite grupne kupovine, svakako posjtetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.