Svima besplatni pozivi prema VIP.friends broju

Racunalo.com foto

Novosti u VIPnetovoj ponudi uvedene su temeljem želja korisnika i njihovih zahtjeva iskazanih prema VIPnetu, čime se još jednom potvrđuje da je VIPnet usmjeren isključivo na želje i potrebe svojih korisnika.
Za aktivaciju VIPme promocije ‘VIP.friends za 0 kuna’ korisnici trebaju poslati SMS poruku sa sadržajem 0kn na broj 991 i to najkasnije do 31. listopada 2005. godine, a VIPme promocija vrijedi do 2. siječnja 2006. godine. Aktivacija usluge naplaćuje se 9,91 kunu, a iznos će se skinuti s VIPme računa. Korisnik će dobiti obavijest SMS porukom nakon aktivacije. Korisnici mogu i deaktivirati promociju ‘VIP.friends za 0 kuna’. Nakon isteka promotivne akcije sve korisnike s aktiviranom promocijom će se obavijestiti SMS porukom o završetku akcije. VIPnetovi korisnici koji nemaju odabran VIP.friends broj mogu to učiniti besplatnim pozivom na broj 091 7785.
Uz aktivaciju opcije razgovora za 0 kuna po minuti prema VIP.friends broju, ostali pozivi i usluge obračunavat će se prema VIPme tarifnom modelu kojeg koristi, a za uspostavljene nacionalne pozive naplaćuje se naknada za uspostavu poziva od 0,25 kuna po pozivu i to samo ako je poziv uspostavljen. Naknada za uspostavu poziva ne odnosi se na pozive prema VIP.friends broju koji je potpuno besplatan za trajanja akcije. Uvođenjem naknade omogućavaju se besplatni pozivi prema odabranom broju te druge cjenovne pogodnosti za korisnike.


Novi pretplatnički tarifni modeli
VIPnet svojim pretplatnicima također omogućava jedinstvenu pogodnost – razgovore za 0 kuna po minuti prema VIP.friends broju i to kroz pretplatničke tarifne modele VIP Start 0, VIP Plus 0 i VIP Extra 0.
Novi tarifni model VIP Start 0 uključuje mjesečni iznos od samo 50 kuna koji se može potrošiti za pozive u VIP mreži. Svi pozivi se, nakon potrošenog mjesečnog iznosa u VIP mreži, obračunavaju po cijeni od 1,50 kuna, dok su pozivi prema ostalim mrežama od 7 do 19 sati 3 kune, odnosno od 19 do 7 sati 2 kune.
Postojeći tarifni model VIP tarifa 0 mijenja naziv u VIP Plus 0 bez promjena cijena. Taj model, dakle, uključuje mjesečni iznos od 100 kuna koji se može potrošiti za pozive u VIP mreži. Svi pozivi se, nakon potrošenog mjesečnog iznosa u VIP mreži, obračunavaju po cijeni od 1 kune, a prema ostalim mrežama od 7 do 19 sati po cijeni od 2,90 kune te od 19 do 7 sati po 1,90 kuna.
Dosadašnji tarifni model VIP poslovna tarifa 0 postaje VIP Extra 0 za privatne korisnike – ‘freelancere’. Kao i dosad, model podrazumijeva mjesečnu naknadu od 200 kuna s uključenih 100 minuta razgovora u VIP mreži. Taj tarifni model ima najatraktivniju cijenu poziva unutar Hrvatske od samo 1 kunu po minuti.
Svi modeli uključuju obavezno trajanje ugovora od 12 do 24 mjeseca.
Više informacija potražite  i .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.