Sveučilišni računski centar SRCE: idući se tjedna održava Dan AAI@EduHr

Fotografija članka: Sveučilišni računski centar SRCE: idući se tjedna održava Dan AAI@EduHr

Sa željom da na jednom mjestu okupe predstavnike svih matičnih ustanova i davatelja usluga, ali i sve one koji žele doznati više o sustavu AAI@EduHr i mogućnostima njegova korištenja, SRCE po prvi put organizira Dan AAI@EduHr.

Oglas

Sustav AAI@EduHr temeljna je posrednička (“middleware”) infrastruktura sustava znanosti i obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Radi se o složenom, distribuiranom sustavu koji trenutno obuhvaća 222 imenika s preko 650.000 elektroničkih identiteta te više od 230 različitih usluga. Sustav AAI@EduHr organiziran je kao skup subjekata – matičnih ustanova i davatelja usluga koji s povjerenjem u kvalitetu i pouzdanost prihvaćaju elektroničke identitete izdane od strane matičnih ustanova.

Srce, u ulozi koordinatora sustava AAI@EduHr, nastoji različitim aktivnostima osigurati da informacije o ustroju, tehničkim, informacijskim i organizacijskim standardima, te o radu središnjih funkcija sustava budu široko dostupne kako predstavnicima matičnih ustanova i davatelja usluga tako i krajnjim korisnicima.

Sa željom da na jednom mjestu okupe predstavnike svih matičnih ustanova i davatelja usluga, ali i sve one koji žele doznati više o sustavu AAI@EduHr i mogućnostima njegova korištenja, SRCE po prvi put organizira Dan AAI@EduHr – jednodnevno događanje kojem je cilj potaknuti razmjenu znanja i iskustava vezanih uz razvoj i korištenje sustava AAI@EduHr.

Detalje o održavanju “Dana AAI@EduHr” potražite u našem Event Planneru (datum, vrijeme, lokacija, Google Mapa, agenda,…).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.