Svestrani LG KF700 u Tele2 ponudi

Fotografija članka: Svestrani LG KF700 u Tele2 ponudi

Tri različite metode upravljanja uključuju: LCD zaslon osjetljiv na dodir veličine 3 inča, alfa-numeričku tipkovnicu i posebni kotačić Shortcut Dial. Svaka od ovih metoda koristi se za izvršavanje određenih zadataka ili funkcija kako bi se korisnicima olakšala upotreba.

LCD zaslon osjetljiv na dodir veličine 3 inča omogućuje lak pristup svim značajkama i widgetima,  a njegov širokokutni prikaz savršen je za gledanje filmova ili surfanje internetom. Shortcut Dial kotačić na stražnjoj strani mobitela brzo izmjenjuje šest odabranih značajki i kontrolira virtualni brojčanik na zaslonu, eliminirajući potrebu „lutanja“ kroz izbornike. Također, može se koristiti za zumiranje prikaza web stranica, kretanje kroz e-mailove i prilagođavanje glasnoće zvučnika. Treća metoda upravljanja  je alfanumerička tipkovnica koju su korisnici LG-a tražili da se zadrži, jer mnogima od njih ona pojednostavljuje proces telefoniranja i pisanje tekstualnih poruka.

LG KF 700 posjeduje i u cijelosti funkcionalan web browser koji omogućuje pristup Google Searchu, Blogovima, Gmailu, Mapama te popularnom Youtubeu. Podrška za HSDPA 3G mrežu čini surfanje izrazito brzim te omogućuje video-telefoniranje. Ostale multimedijske funkcije uključuju MP3 svirač, MPEG4 video player, digitalni fotoaparat od 3 megapiksela, Bluetooth povezivanje i drugo.
LG KF700 odlikuje nenametljiv minimalistički izgled, a dostupan u crnoj boji kućišta s ukrasnim detaljima od kroma.

Uređaj je dostupan na svim Tele2 ovlaštenim prodajnim mjestima u Tele2 pretplatničkoj ponudi, s početnom cijenom već od 945 kuna.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.