Sve više koristimo online video igre bez obzira na godine starosti

Fotografija članka: Sve više koristimo online video igre bez obzira na godine starosti

Prema istraživanjima internetskog prometa u trećem tromjesečju 2013., svaki drugi korisnik interneta je  odigrao  barem  dvije online video igre u posljednjih mjesec dana bilo na računalu, mobitelu, tabletu ili spojenom TV prijemnik.  Tko je koristio koji gadget za online video igre pročitajte u nastavku ali odmah da kažemo  online video igre  zarazile su 21 milijun igrača bez obzira na godine starosti. 

Oglas

Najviše smo  koristili online video  igre ili bolje reći igrali se na  računalima u 42%.   17%  smo  koristili  mobitele/smartfone i samo 8% tablete. Prema dobnim skupinama, igrači online video igara  na tabletima pretežno imaju između 35 i 49 godina, na mobilnim telefonima od 15-34,  a korisnici PC računala  za igranje igara  online su veterani s 50 i više godina.

Sve više koristimo online video igre bez obzira na godine starosti  02

Gotovo svi  koji su  igrali  video igre  na internetu favoriziraju A vi? Igrate li se online? Ako da, koji gadget koristite? Ostavite nam na Facebooku vaše odgovore i razmišljanja. Prije toga bacite pogled (ako vam se da)  na naš   portal i pogledajte TOP ljestvicu igara  ili pročitajte novosti  koje su za vas pripremili naše kolege.

Sve više koristimo online video igre bez obzira na godine starosti  03

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.