Sve što nikada niste znali o dokumentima [infografika]

Fotografija članka: Sve što nikada niste znali o dokumentima [infografika]

Količina privatnih i poslovnih dokumenata svakodnevno raste i raste. Elektronička pošta, izvješća, transakcije i financijski dokumenata su samo mali dio uredskih dokumenata i poslovnih informacija. Prema statističkim podacima, u prosjeku, uredski dokumenti se skeniraju i kopiraju 19 puta. Zato nije ništa neobično ako se neki od tih dokumenata putem izgube i to se dešava u jednoj od četiri tvrtke  na dnevnoj bazi. Jeste li to znali? No to nije sve u priči o poslovnim dokumentima. Ima toga još.

Oglas

Uglavnom za pronalaženje dokumenata gubi se više vremena nego za pisanje i do šest puta. To vam vjerojatno nije nepoznato. Isto tako svakodnevnim ispisom i kopiranjem raznih dokumenta, a bez obzira na digitalno doba u kome živimo i radimo, papirna industrija postaje četvrti najveći uzrok koji doprinosi staklenim plinovima. Ako bi se ograničila potrošnja papira za samo 10%, mogla bi se smanjiti emisija stakleničkih plinova isto kao da smo maknuli 28 000 automobila s prometnica. Dakle, manje kopiranja i ispisa dokumenata puno znači. Ovime smo vam ukratko dali smjernice kojima s bavi infografika u nastavku vezana uz poslovne dokumente. Sada bacite pogled i doznajte ostatak zanimljivih informacija koje pruža.

Sve što nikada niste znali o dokumentima [infografika] 01

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.