Svaki četvrti prodani smartfon u Indiji je Xiaomi

Fotografija članka: Svaki četvrti prodani smartfon u Indiji je Xiaomi

Poznati kineski proizvođač pametnih telefona Xiaomi uspio je ostvariti još jedan prodajni rekord i to ovoga puta na jednom od najvećih i najbrže rastućih tržišta – u jednoj od najmnogoljudnijih zemalja na svijetu – Indiji.

Oglas

Saznajemo kako je spomenuti kineski proizvođač smartfona u trećem kvartalu ove godine u Indiji uspio prodati preko dva milijuna pametnih telefona, što je u usporedbi sa istim razdobljem prošle godine rast od preko 150%. Vijest o ovom iznimnom prodajnom uspjehu objavio je direktor kompanije za područje Indije Manu Kumar Jain na svojem Tweeter profilu.

Osim toga Manu Kumar Jain je na Tweeter-u objavio sljedeće:

Mi India has been warmly welcomed by users, which is why we are one of the fastest growing brands in the smartphone industry today – one out of every four smartphones sold online was Xiaomi.

U prijevodu:

Mi India je toplo dočekan od strane korisnika, što je razlog tome da je kompanija Xiaomi jedan od najbrže rastućih brendova u industriji smartfona današnjice – jedan od četiri smartfona prodanih online bio je Xiaomi.

Ovo je najveći prodajni uspjeh koji je Xiaomi uspio ostvariti u Indiji još od svog ulaska na to tržište u srpnju 2014. godine.

Što se tiče nadolazećeg četvrtog kvartala, u Xiaomi-ju već zadovoljno trljaju ruke, jer je sada kompanija u Indiji ušla i na offline tržište gdje je samo u prvih 18 dana listopada prodala preko milijun smartfona, tako da vrlo vjerojatno možemo očekivati novi prodajni rekord i za četvrti kvartal ove godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.