Sushi torbice poznatog njemačkog branda u prodaji i u Hrvatskoj u ponudi E-mobilea

Fotografija članka: Sushi torbice poznatog njemačkog branda u prodaji i u Hrvatskoj u ponudi E-mobilea

Evo nešto i za ljepši spol, dizajnerski i lijepo, a opet vezano uz tehnologiju. Sushi je poznati njemački brand kvalitetnih torbi za prijenosna računala i mobilne uređaje koji je veliki naglasak stavio na dizajn istih.

Oglas

Koliko ste puta išli na sastanak ili prezentaciju, obučeni u lijepu modernu haljinu ili odijelo, a na ramenu ste nosili klasičnu laptop torbu koja nikako nije išla uz vaš stil? Dizajn čini razliku, a torbe su izraz osobnosti i individualnosti njihovih nositelja. Sushi je zbog toga transformirao torbe iz jednostavnih i funkcionalnih spremnika za vrijedne stvari u predivne modne dodatke. Uz sofisticirane uzorke, ekskluzivne materijale i fascinantne boje, Sushi torbe nude svojim nositeljima široku paletu dizajna s kojima će najbolje izraziti svoj stil.

Glamurozan dizajn sa modnih pista sada je dostupan svima! Ove su torbe idealne za modno osviještene, a osim torbi za prijenosna računala, Sushi ima i mini-torbe za prijenos tablet računala, netbook-ova i mobitela. Uz glamurozan dizajn, ove torbice odlikuje i prihvatljiva cijena. Više informacija o samim Sushi proizvodima potražite na stranicama uvoznika – .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.