Surface Book 2 stiše u lipnju s 4K ekranom i USB Type-C ulazom

Fotografija članka: Surface Book 2 stiše u lipnju s 4K ekranom i USB Type-C ulazom

Microsoft je itekako zadovoljan prodajom svojih tableta i hibridnih prijenosnika, tako da će idućeg mjeseca predstaviti novi Surface Book 2, a koji će imati vrhunske hardverske specifikacije.

Oglas

Jedna od prvih jačih karakteristika je ekran visoke rezolucije koji je nadogradnja na trenutni ekran koji je rezolucije 3000 x 2000 točaka, a prema dimenzijama već zaključujete kako se radi o omjeru stranica 3:2, no to vjerojatno znate već od prije. Nova 4K rezolucija donosi 3840 x 2160 točaka. I ostale će karakteristike biti vrhunske.

Novost je i USB Type-C brzi ulaz koji omogućuje i brži podatkovni promet. Isto tako, za očekivati je kako će dobiti i nove Intelove “Kaby Lake” procesore, iako jedan drugi izvor navodi kako će ti procesori biti spremni tek krajem godine. Dakle, ili će biti ugrađeni neki drugi, ili će novi Surface Book 2 stići kasnije na tržište.

U kombinaciji s prijenosnikom će se pojaviti i Surface Pen digitalna olovka. Očekuje se kako će imati i 16 GB RAM-a i disk od 1 TB. Spominje se i nova tipkovnica, kao i neki novi dodaci koje ćete moći kupiti.

A cijena? Spominje se cifra od 1.100$. U prodaji se očekuje krajem lipnja, otprilike u isto vrijeme kada se očekuje i novi Appleov MacBook Pro 2016.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.