Surface Book 2 bi mogao biti klasično prijenosno računalo

Fotografija članka: Surface Book 2 bi mogao biti klasično prijenosno računalo

Kako bi snizio cijenu svoje Surface Book serije koju poznamo kao 2-u-1 uređaj s odvojivim ekranom, Microsoft će navodno Surface Book 2 pretvoriti u klasično prijenosno računalo.

Oglas

Dobro, ne baš toliko klasično. Novi bi Surface Book 2 trebao imati spojenu tipkovnicu s ekranom, ali tipkovnica će se u punih 360 stupnjeva može otvoriti tako da ćete dobiti tablet uređaj koji s druge strane ima tipkovnicu. To je patent koji je prvi u svijetu predstavio Lenovo na svojim Yoga prijenosnim računalima.

Nije nam potpuno jasno zašto Microsoft kreće u ovu transformaciju, no izvori bliski kompaniji tvrde kako ona pokušava kvalitetnije razdvojiti Surface Book i Surface Pro serije kako bi postale prepoznatljivije. Što se tiče samih tehničkih karakteristika, slobodno možete očekivati samo ono najbolje.

Novi se Surface Book 2 već nalazi na proizvodnim trakama i očekuje se kako će se u prodaji pojaviti već polovicom ovog mjeseca po cijeni koja bi trebala biti niža od prvog Surface Booka čija je cijena bila 1.499$, dok bi se Surface Book 2 trebao prodavati po 1.299$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.