Suradnja Index.hr portala i Etargeta

Fotografija članka: Suradnja Index.hr portala i Etargeta

Index je osim to ga sto je medju tri najpojsjećenija portala također  najpoznatiji news portal u Hrvatskoj, gdje dolazi najveci broj ljudi čitati vijesti.

 "Reklamne poruke Etargetovih oglašivača sada imaju još više prilika za uspjeh, jer je vidljivost  Etarget oglasa veća, te je realno očekivati veći CTR. Broj prikazivanja oglasa u Hrvatskoj prošlog mjeseca dosegnuo je 1,5 milijardu, što je impresivna brojka.  Oglašivače to ne košta ništa jer se oglas plaća po kliku. Misija Etrargeta je da web stranice budu viđene i posjećene. Na taj način pomažemo uspjeh internet poslovanja. Ovo je mali, ali važan korak ka unaprijeđenju internet oglašavanja, jer kod nas oglašivači nisu prepušteni sami sebi već imaju na raspolaganju korisničku podršku koja im pomaže kreirati kampanje", kaže Marek Vidovič, country manager Etarget Hrvatska

Mjesečni broj prikazanih oglasa na hrvatskom webu je 1 milijarda. Etarget  oglasi su pristuni na 7 od top 10 portala u Hrvatskoj.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.