Superscreen ili kako malom smartfonu dodati veliki ekran – projekt je na Kickstarteru

Fotografija članka: Superscreen ili kako malom smartfonu dodati veliki ekran – projekt je na Kickstarteru

Novi projekt na Kickstarteru vrlo je zanimljiv – zove se Superscreen i vašem će malom smartfonu dodati veliki 10,1 inčni ekran. Kako? Pročitajte u nastavku.

Oglas

I mi smo se u prvi tren zamislili kako je to moguće, no kada smo pogledali video koji i vi možete pogledati u nastavku shvatit ćete o čemu se radi. Kada smo ga pogledali shvatili smo o čemu se radi i ovo nam se čini kao vrlo korisna stvar.

Ukratko, ekrani na smartfonima su mali, koliko god mi mislili da su veliki. Uparivanjem Superscreena s vašim smartfonom dobit ćete kompletan sadržaj na velikom 10,1 inčnom kvalitetnom ekranu visoke rezolucije od 2560 x 1600 točaka (omjer 16:10). Dakle, ovo nije tablet, nego uređaj s velikim ekranom koji možete spojiti na bilo koji Android ili iOS smartfon.

Superscreen čak ima i svoje dvije kamere od 2 MP i 5 MP, dva zvučnika, te bateriju od 6000 mAh koja može raditi do čak 12 sati. Inače, uparivanje sa smartfonom ide preko Bluetooth veze.

Koliko je ovo interesantna kampanja za financiranje govori i podatak kako su zatražili 50.000$, a dobili su više od 2,24 milijuna dolara (dok smo ovo pisali). I vi se još stignete uključiti. Kada se pojavi u prodaji koštat će 119$, a prve isporuke su najavljene za prosinac ove godine.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.