Suosnivač Skypea Johan Gorecki u Hrvatskoj, sudjeluje na sajmu REXPO Adriatic 2013

Fotografija članka: Suosnivač Skypea Johan Gorecki u Hrvatskoj, sudjeluje na sajmu REXPO Adriatic 2013

Poseban gost iznenađenja REXPO Gala partya, završnog događaja prvog dana sajma REXPO Adriatic 2013 je Johan Gorecki, suosnivač svjetski poznatog internetskog operatera Skype, koji će ispričati svoju poduzetničku i poslovnu karijeru.

Oglas

Gorecki je svoju karijeru započeo kao poduzetnik, radeći u timu osnivača pionirske IP telefonije, današnjeg Skypea, surađivao je s međunarodnom medijskom kućom Modern Times Group (MTG) gdje je  bio zadužen za internetski portal Everyday AB, predsjednik je Uprave Globe Foruma, član Uprave švedsko-poljske gospodarske komore i tvrtke koja se bavi proizvodnjom Solarne energije Solarus.

Autor je i knjige pod nazivom „Sustainagility“ u kojoj istražuje kako poslovne inovacija i zelene tehnologije mogu riješiti ogromne izazove s kojima se danas suočavamo na način da iz bliskog kuta daje pogled na budućnost energetike, transporta, proizvodnje, gradova sa niskom razinom ugljičnih dioksida, šume, vode i hrane.

Johan Gorecki u posjetu je Zagrebu kao dio Švedske delegacija. Detaljnije u našem (vrijeme, lokacija, Google mapa,…).

Suosnivač Skypea Johan Gorecki u Hrvatskoj 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.