SunBook 10,1 netbook s Pixel Qi ekranom odličan za po vani

Fotografija članka: SunBook 10,1 netbook s Pixel Qi ekranom odličan za po vani

U stvari, osnovna karakteristika koju ističu njegovi tvorci je u stvari ekran koji se odlično vidi i po najjačem suncu, a što ga razlikuje od ostalih sličnih računala. Bio mrkli mrak ili sunce udara direktno u keran, vidljivost je odlična, ističu u Clover Systemsu. Naravno, to je odlično i za trajanje baterije jer se po danu "backlight" funkcija može ugasiti. Uz rezoluciju od standardnih 1024×600 točaka, baterija će raditi i do 12 sati, možda i više.

SunBook radi na Intel Atom N450 1-jezgrenom procesoru na 1.66 GHz, ima 1GB DRR2 RAM memorije, tvrdi disk od 250GB, Intel GMA 3150 integriranu grafičku karticu, web kameru od 0,3MP, čitač memorijskih kartica, Ethernet LAN, 802.11 b/g/n WiFi, tri USB 2.0 ulaza, te Windows 7 Starter operativni sustav.

Kada smo vidjeli od 795$ učinila nam se malo visokom, no ako uzmemo u obzir da dolazi s hrpom originalnog softvera kao što su Home &  Office, E-Book Reader, Road Warriors, Boating & Camping, Field Service, Vacationing, Field Research, All Outdoor Working i Environments, tada to mijenja stvari.

Danas ćete proizvode najlakše prodati ako se razlikuju ili ističu po nekoj karakteristici. SunBook je definitivno drugačiji…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.