Sumrak Sunrise kalendara

Fotografija članka: Sumrak Sunrise kalendara

Sunrise tim povlači aplikaciju za upravljanje kalendarima iz trgovina.

Oglas

Kako to obično biva, kada odličnu, inovativnu i zanimljivu aplikaciju neovisnih programera zamijete velike ribe, priča vrlo brzo krene u nekom drugom smjeru. Tako se dogodilo i sa aplikacijom. Ovaj pametni kalendar, koji je svojevremeno, kad se pojavio, bio potpuna novost, integrirajući sve korisnikove kalendare i predstavljajući nov pristup povezivanju s društvenim mrežama i kontaktima, brzo je privukao veliku pažnju. Dobre povratne informacije, responzivnost i obećavajuć proizvod te suradnja programera s korisnicima rezultirali su odličnom korisničkom zajednicom.

No, tada je nanjušio dobru priliku i pozvao Sunrise team da se uključi u razvoj Outlook mobilnih aplikacija. Iako ovi odlični programeri svakako mogu donijeti (a Microsoft proizvoda već donose) puno znanja, ideja i poboljšanja, njihov sadašnji rad na novim projektima, onemogućio ih je jednako predan nastavak rada na aplikaciji koja ih je lansirala među zvijezde. Sunrise je posljednjih mjeseci prestao napredovati, programeri su najavili kako nemaju vremena za rad na Sunrise kalendaru, a kao konačna vijest došao je pozdravni blog. Sunrise ekipa zahvalila se i rekla zbogom.

Aplikacija prestaje s razvojem i nadogradnjama, a nastavno će biti i uklonjena iz trgovina. Navodno će ekipa i dalje raditi na integraciji svih onih dobrih značajki koje smo voljeli u Outlook aplikacije, ali koliko će to biti stvarno vidljivo i izvedivo tek ćemo vidjeti. Ako volite Sunrise i želite ga nastaviti koristiti bez obzira na izostanak nadogradnji, potrudite se spremiti aplikaciju kako biste je mogli ručno instalirati u slučaju potrebe za reinstalacijom ili povratom na tvorničke postavke. Ako je još niste isprobali, zavirite u i skinite je dok još stignete. Sunrise timu želimo sve najbolje i još mnogo dobrih aplikacija u programerskom stažu, a Sunrise kalendara, u njegovom izvornom obliku bez povezanosti s Microsoftom, ćemo se rado sjećati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.