Stvorite sami savršeno ljeto uz savršeni šoping na GearBest webshopu

Fotografija članka: Stvorite sami savršeno ljeto uz savršeni šoping na GearBest webshopu

Ljeto se približava, već kuca na naša vrata. Odličnu akcijsku prodaju smo pronašli na globalno popularnom GearBest webshopu. Na posebnoj akcijskoj stranici ima toliko toga, tek ćemo dotaknuti djelić svega…

Oglas

Kako su na i sami rekli – stvorite sami svoje savršeno ljeto (Make Summer Perfect) bez obzira ostajete li u sigurnosti vlastitog doma ili krećete na put, negdje na ljetovanje.

Pronaći ćete puno toga zanimljivog, ne samo tehnologiju nego i neke druge zanimljive stvari koje će vam itekako dobro doći. Krenimo redom…

Ako ćete boraviti u prirodi, u ponudi su zanimljive stvarčice kao što su viseće ležaljke, vreće za spavanje, razne torbe za nošenje stvari. Ako pak ostajete kod kuće, zanimljiva je kombinacija uz video projektore i Android TV boxove, a pronaći ćete i zgodne bežične rutere koji će podijeliti digitalni život s drugim ukućanima.

Na akcijskoj stranici se nalaze i razni leteći dronovi koji su pravi ovogodišnji hit, a tu su i neki zgodni kućanski aparati kao što je Xiaomi mjerač temperature roboti čistači i slične sitnice. Da, ima i kozmetike, kozmetičkih četki, pametnih satova i akcijskih kamera, puno toga ćete pronaći na ljetnoj akcijskoj stranici na .

Ljubitelji pametnih telefona pronaći će odlične modele kao što su Ulefone Power, Umi Touch, Oukitel K10000, Elephone P9000 i mnoge druge, kao i selfie štapove, pametne satove i drugu opremu. U dijelu “Outdoors and Sports” pronaći ćete ribolovnu opremu, bicikle, navigaciju, pa čak i obuću za plivanje. Na istoj stranici ćete pronaći i memorijske kartice, igračke i balone, mini frižidere, LED noćne lampe protiv komaraca, stroj za pravljenje sladoleda. I još puno, puno toga. Kao što smo rekli, tek smo se dotaknuli djelića svega…

Ljetna akcijska prodaja na GearBest webshopu traje do kraja tjedna tako da imate vremena sve detaljno pregledati, proučiti i odlučiti se za kupovinu. Naravno, sve detalje potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.