Studentski.hr portal za studente prilagođen je svim platformama

Fotografija članka: Studentski.hr portal za studente prilagođen je svim platformama

Rade tek 2 mjeseca, a već su dobili responzivnu inačicu portala za sve platforme. Portal za studente Studentski.hr napreduje velikim koracima.

Oglas

S responzivnim dizajnom portal Studentski.hr je od sada čitljiv na svim platformama, odnosno u svakom je čitljiv i na mobilnim uređajima i tabletima.

Ulaganjem u responsive design, Studentski.hr pridružio se biranom društvu portala u Hrvatskoj koji slijede tehnološki najmodernije i najnovije trendove. Responsive web design podrazumijeva prilagodbu web stranice veličini ekrana uređaja s kojeg joj korisnik pristupa, da informacije na ekranu budu pregledne i čitljive.

Za realizaciju responsive verzije Studentski.hr zahvalan je Ars Futuri, tvrtci koja je izvela proces prilagodbe. Zanimljivost u cijeloj priči je da su i momci iz Ars Future tek diplomirani FER-ovci koji time priču o stvaranju bolje studentske svakodnevice čine još vjerodostojnijom.

Studentski.hr portal za studente prilagođen je svim platformama

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.