Stream On Hrvatskog Telekoma – gledate zabavne sadržaje na smartfonu, a ne trošite promet!

Fotografija članka: Stream On Hrvatskog Telekoma – gledate zabavne sadržaje na smartfonu, a ne trošite promet!

Kako saznajemo, opcija će biti dostupna kao trajna ponuda u sklopu Najboljih tarifa te u sklopu Magenta 1 svijeta pogodnosti po cijeni od samo 9 kuna za prvu mjesečnu aktivaciju usluge. Inače, usluga uključuje mogućnost streaminga ukupno 10 sati HBO GO i Pickbox programa.

Oglas

Od danas je korisnicima Hrvatskog Telekoma dostupna nova usluga , jedinstvena opcija na hrvatskom i europskom tržištu koja svim filmofilima i ovisnicima o serijama omogućava gledanje zabavnih sadržaja putem mobilne aplikacije gdje god se nalazili bez trošenja podatkovnog prometa iz mobilne tarife.

Opcija će biti dostupna kao trajna ponuda u sklopu Najboljih tarifa te u sklopu Magenta 1 svijeta pogodnosti po cijeni od samo 9 kuna za prvu mjesečnu aktivaciju usluge, koja uključuje mogućnost streaminga ukupno 10 sati HBO GO i Pickbox programa. Filmofili će moći uživati u sadržajima u najvišoj dostupnoj rezoluciji gdje god se nalazili, bilo da putuju na posao ili čekaju u redu na blagajni, jer im je u ponudi dostupan i vrhunski mobilni uređaj Huawei P9 LITE po jednokratnoj cijeni od 598 kuna, uz koji na poklon dobivaju i Huawei Color band A1 pametnu narukvicu koja prati i analizira fizičku aktivnost.

Svojim korisnicima uvijek nudimo inovativne usluge na tržištu, a upravo je Stream On primjer koji to potvrđuje jer će naši korisnici prvi moći bezbrižno uživati u najnovijim serijama i filmovima bez trošenja internetskog prometa. U izboru sadržaja, baš kao i u spektru komunikacijskih usluga i proizvoda uvijek pružamo više našim korisnicima i to je upravo ono što oni prepoznaju i cijene.
– Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike

Magenta 1 svijet pogodnosti za korisnike, u sklopu kojeg će Stream On opcija biti dostupna po posebnoj ponudi, jedinstven je koncept telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj za privatne i poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma, koji uključuje pouzdano tehnološko vodstvo, jednostavnost usluga te izbor ponuda kroz savjetovanje s posebno obučenim prodajnim predstavnicima.

Dio ostalih pogodnosti koje Magenta 1 nudi privatnim korisnicima su pristup najbržem internetu u Hrvatskoj, najbogatiji izbor TV sadržaja na MAXtv-u te besplatni razgovori u svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i 500 minuta unutar Europske unije, dok poslovni korisnici imaju najbolje pakete s fiksnim, mobilnim i cloud uslugama na jednom mjestu uz naplatu putem samo jednog računa, a u sklopu premium korisničke podrške u svakom trenutku su na usluzi posebno obučeni agenti.

Sve informacije o novoj opciji saznajte na službenim stranicama .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.