Story Remix – Microsoftov program za uređivanje videa

Fotografija članka: Story Remix – Microsoftov program za uređivanje videa

Microsoft nas je sve iznenadio novom Windows 10 značajkom – Story Remix. To je u suštini alat za uređivanje videozapisa koji će vam omogućiti da spojite fotografije i videozapise s impresivnim 3D efektima.

Oglas

Nakon što je Microsoft na Windowsu 8 izbacio Movie Maker iz standardnog popisa aplikacija koje dolaze sa operativnim sustavom, dugo smo čekali zamjenu i čini se da smo je napokon dočekali. Novi Story Remix za sada je dostupan za one u Windows Insider programu na Buildu 16193. Krajnja verzija za korisnike će biti dostupna u Fall Creators Update.

Microsoft značajku Story Remix u stvari opisuje kao “budućnost aplikacije Fotografije”, što sugerira da će ove značajke jednostavno biti isporučene kao dio zadane aplikacije za fotografije u sustavu Windows 10. Ako je to slučaj onda je Microsoft upravo izgradio snažan alat za uređivanje videozapisa izravno u sustav Windows, pitanje je samo hoće li biti dostojan konkurent -ju na Mac OS X-u.

Ako ste Windows Insider sa uključenim “brzim nadogradnjama” možete preuzeti najnoviji Windows 10 Build 16193 i početi testirati značajku Story Remix. Moći ćete stvarati videozapise sa zvučnim zapisima, temama i prijelazima, s mogućnošću da ih izvozite na uslugu YouTube, Facebook ili ih dijelite putem e-pošte ili OneDrive-a.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.