STORM Computers i ove godine potvrdio status Cisco Gold Partner

Racunalo.com foto

STORM Computers i ove godine potvrdio status Cisco Gold Partner

STORM Computers i ove je godine opravdao status jednog od vodećih sistem integratora u Hrvatskoj. Usklađujući interne poslovne procese sa standardima globalnog lidera na području mrežnih tehnologija, tvrtkom Cisco Systems, STORM-ovi stručnjaci potvrdili su status Cisco Gold partnera. Put do obnove Gold statusa obuhvaćao je detaljnu i temeljitu kontrolu cjelokupne poslovne dokumentacije, planova, procedura i zapisa. Rezultati ove provjere jasno su ukazali da su zadani uvjeti u potpunosti zadovoljeni.

Kako bi održao korak sa sve višim zahtjevima pružatelja IT usluga, STORM Computers je svoje poslovanje prilagodio standardu upravljanje IT uslugama te stekao certifikat ISO 20000-1;2005. Ovaj međunarodni standard najviše kvalitete mjerilo je za sve procese kojima se kontrolira životni ciklus IT usluga, definiranih Ciscovim PPDIOO modelom (Prepare-Plan-Design-Implement-Operate-Optimize). Na ovaj se način kontrolira životni vijek IT usluga od procesa proizvodnje do primjene tehnologije u krajnjih korisnika. Jer, kao što je već i poznato, jedina teža zadaća od postizanja najviše razine kvalitete i pouzdanosti jest – zadržavanje iste.

STORM Computers, pored nedavno dobivenog ISO 20000-1;2005 certifikata te potvrđenog najvišeg partnerskog statusa s globalnim dobavljačem Microsoftom, potvrdom Cisco Gold certifikata u potpunosti je uspio u svojoj misiji osiguravanja vrhunske kvalitete proizvoda i usluga svim postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima. Zahvaljujući kvaliteti informacijsko–komunikacijskih rješenja koje nudi, tvrtka nastavlja s tradicijom rasta i razvoja te jačanja pozicije na domaćem tržištu, ali i u ostatku regije.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.