Što sve može Surface Pro 3 tablet – nova Microsoftova kampanja

Fotografija članka: Što sve može Surface Pro 3 tablet – nova Microsoftova kampanja

Nova Microsoftova “mobilna” kampanja u video prilogu koji ćete pogledati u nastavku pokazat će vam što Surface Pro 3 tablet i Nokia Lumia 930 mogu, a drugi ne.

Oglas

Kampanja je nazvana “#MakeItHappen”, a u njoj ćete upoznati Phila Gallowaya, umjetnika iz Londona, koji će vam predstaviti kako uz pomoć Surface 3 tableta i Lumije 930 pametnog telefona impresionira prolaznike svojim radovima.

Galloway kaže kako mu ova dva uređaja u kombinaciji s Windows 8.1 i Windows Phone aplikacijama omogućuju novi način kreativnog izražavanja. Štedi na papiru, a njegovi digitalni radovi, kao što su portreti koje ćete vidjeti, privlačni su svima.

Lumiju 930 smo testirali još u srpnju, a jednu od prvih recenzija u regiji možete pročitati . Ne moramo vam posebno napominjati kako nam se najveća Lumija svidjela, zaista je moćan pametni telefon na WP8.1 OS-u.

Dodajmo ovoj informaciji i nešto zanimljivo, odnosno , koji olakšava prelazak Macbook korisnika na Surface Pro 3. Zanimljiv način privlačenja kupaca :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.