Što se još sve sprema za Pokemon GO

Fotografija članka: Što se još sve sprema za Pokemon GO

Kada zaradite milijune i milijune na nečemu, sigurno ćete se osigurati kako bi to godinama bilo zanimljivo korisnicima

Oglas

Niantic redovno provodi razna istraživanja kako bi saznali koji su događaji bili najzanimljiviji njihovim korisnicima. Ako ste mislili da je Pokemon priča završila, gadno ste se prevarili. Nakon što su otpali brojni entuzijasti koji su koračali nekoliko tjedana ili možda mjeseci kroz Pokemon svijet, ostala je snažna baza klijenata na koju Niantic dugoročno računa.

U kompaniji već dulje vrijeme imaju svaki mjesec neko zanimljivo predstavljanje, odnosno događanje u Pokemon svijetu pa takav trend možemo očekivati i dalje.

Najveći broj korisnika je do sada pohvalio što se za Noć vještica dijelio velik broj candya, dok je dobar dio korisnika odabrao i Holiday Event Part 2 zbog velikog broja raznovrsnih Pokemona koje ste mogli loviti. Na američki Dan zahvalnosti je pušten Ditto, a na Božić je najavljena Gen 2 serija Pokemona što je također snažno pozitivno odjeknulo u Pokemon zajednici.

No, evo pregleda 5 najvažnijih događaja koji uskoro dolaze. Prvo, otključavanje regija – bilo je zanimljivo vidjeti kako se Kangaskhana i neke druge Pokemone može vidjeti samo u određenim regijama svijeta, a tome će uskoro doći kraj. Niantic ne može očekivati od igrača da putuju doslovno cijelim svijetom, a Pokedexi se drugačije neće napuniti.

Rijetke boje – popularno zvani shinies se također očekuju i na Pokemonima GO. To su Pokemoni koji se razlikuu samo po boji od svojih pripadnika iste vrste. Zamislite crvenog Gyradosa ili opasnog crnog Pikachua.

Na trećem mjestu je uvođenje legendarnih ptica iz generacije 1. Zapdos, Articuno i Moltres još nisu uvedeni u Pokemone GO, a ne zna se ni datum ni način njihova uvođenja. Njihov dolazak je sigurno izvjestan jer nije slučajno da baš oni predstavljaju boje tri različita tima koje imamo u Pokemonima.

Na četvrtom mjestu, a usko vezano uz treće, je uvođenje i Mewa i Mewtwoa. Niantic će morati ovome pažljivo pristupiti jer ako će ih korisnici gomilati u dvoranama, te pod uvjetom da budu jaki kako se i očekuje, mogli bi dovesti do kraja igre.

Na prvom mjestu su definitivno Gen 2 pokemoni. I dok su na Božić uvedena Gen 2 djeca, ostaju nam i odrasli Gen 2 Pokemoni koji će koračati našim svijetom. Ovo će biti velika promjena u igri jer rastom broja Pokemona je i veći broj načina kako eliminirati protivnike. Vjerni korisnici će dakako jedva dočekati način da još više prošire svoj Pokedex :)

Uzbudljivo razdoblje čeka Pokemon korisnike pa ako mislite da je ovo igra na koju ste spremni potrošiti dane i tjedne života, zaigrajte dok još nisu svi odmakli previše :D

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.