Što nam donose 13. po redu Advanced Technology Daysi?

Fotografija članka: Što nam donose 13. po redu Advanced Technology Daysi?

Na samom početku prosinca, 05 i 06. 12, u Zagrebu se održava tehnološka konferencija 13. Advanced Technology Days korisnika Microsoft tehnologija.

Oglas

Prošlogodišnji Advanced Technology Days okupio je više od 500 sudionika što je ovu godinu organizatorima postavila još višu razinu po organizaciji i odabiru predavača. Na ATD konferenciji se može iz prve ruke doznati što se novoga izdešavalo na tom polju, ali i obnoviti znanje u smjerovima u kojima nije baš bilo nekih promjena. Kako bi vam pružili bitne informacije oko konferencije porazgovarali smo sa članom Programskog odbora Domagojem Pavlešićem koji nam je ukratko dao neke smjernice oko same konferencije.

Ove godine će biti jedna od tema GDPR, ali isto tako će se dotaknuti tema Kvantnog računalstva o kojoj će pričati Tomislav Tipurić te Snapshoot debugger koji će predstaviti Dobriša Adamec. Sigurni smo da će i predavanje ” SQL baza podataka na IoT uređajima… Could you? Should you? Would you? “ Catalina Gheorghiua biti vrlo zanimljivo iz nekoliko aspekata. Više o konferenciji možete doznati na službenoj stranici .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.