Stiglo ažuriranje popularne igre Super Mario Run

Fotografija članka: Stiglo ažuriranje popularne igre Super Mario Run

Novosti za ljubitelje popularne igre

Oglas

Super Mario Run krenuo je stjenovitim početkom u vezi s mobilnim pokretanjem. Iako je Nintendo uspio ponovno strukturirati igu beskrajnog trkača, njegova cijena – deset dolara koje ste morali izdvojiti nakon prvih nekoliko razina – bila je kontroverzna. Nintendo sada vjerojatno nastavlja s dodavanjem sadržaja kako bi povećao stopu pretvorbe tijekom vremena i učinio naslov privlačnijim: prva od novosti izašla je jučer s verzijom 2.1.

Nintendo je ugradio u igricu Google Play trofeje za lovce za uspjeh, a novost je i mogućnost da igrači koriste svoj Miitomo lik kao ikonu igrača (ako imate aplikaciju Miitomo – nije dostupna u svim zemljama.) Nadalje, tvrtka je povećala maksimalni broj Toadsa koje možete imati u vašem kraljevstvu na 99.999, a sada možete pronaći prijatelje preko Nintendo računa.

Nintendo je također potvrdio da su i ostale “promjene i poboljšanja” uključene u ažuriranje, ali to su vjerojatno popravci kvarova i ostale manje prilagodbe.

Iako su ovi mali dodaci zaista dobri, japanska korporacija za videoigre možda će morati poduzeti veće korake ako želi značajno povećati broj igrača koji plaćaju puni naslov.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.