Steve Jobs by Walter Issacson – predstavljena knjiga u T-Centru

Fotografija članka: Steve Jobs by Walter Issacson – predstavljena knjiga u T-Centru

Naime, kupnjom bilo kojeg iPhone uređaja na poklon ćete dobiti knjigu, odnosno biografiju Stevea Jobsa, u kojoj Walter Issacson otkriva dosad nepoznate detalje o životu ovog vizionara koji je, priznali mi to ili ne, svijet i tehnologiju okrenuo u svom smjeru, u smjeru Applea.

U Hrvatskoj se pojavljuje u izdanju Jutarnjeg lista, ima više od 600 stranica i 50 nikad objavljenih fotografija. Bili smo na promociji, evo i nekoliko fotki. Inače, knjiga je dostupna i u T-Centrima po cijeni od 159 kuna.

Steve Jobs by Walter Issacson - predstavljena knjiga u T-Centru

PRESS objava
Jedna od najiščekivanijih biografija na našem tržištu – „Steve Jobs“ Waltera Isaacsona predstavljena je danas u središnjici Hrvatskog Telekoma u Zagrebu. Predstavili su je predstavnici izdavača Jutarnjeg lista te partnera ovog ekskluzivnog izdanja Hrvatskog Telekoma. Promociji je prisustvovala i velika ljubiteljica dobrog štiva naša poznata glumica Marija Borić. Biografija Stevea Jobsa dostupna je u svim T-Centrima od 12. prosinca po cijeni od 159 kuna, a prvih 5.000 kupaca iPhonea dobiti će na poklon besplatan primjerak.

Biografija „Steve Jobs“ najprodavanija je knjiga 2011. godine na Amazonu te u biblioteci New York Timesa. Autor Walter Isaacson na više od 600 stranica donosi do sada nepoznate detalje iz života najvećeg vizionara današnjice, popraćene nikada objavljenim fotografijama. Djelo je nastalo na temelju četrdesetak intervjua koje je s Jobsom vodio kroz dvije godine te uz razgovore sa stotinjak Jobsu najbližih ljudi, rasvjetljava pozadinu priče o geniju koji je stvorio iPhone i iPad te ostale Apple-ove revolucionarne proizvode. Iako je sam Steve Jobs sudjelovao u nastajanju knjige, u konačnici nije tražio pravo na provjeru finalnog sadržaja, što ju čini jednom od rijetkih biografija koja donosi realan i nimalo uljepšan uvid u život osobe koju tematizira.

„Hrvatski Telekom prvi je telekom partner Applea u Hrvatskoj te smo prvi korisnicima ponudili iPhone, revolucionarni uređaj koji je promijenio način korištenja mobilnih telefona. Idejni začetnik ovog jedinstvenog uređaja, inovator i poduzetnik Steve Jobs kroz tehnologiju je dotaknuo živote mnogih od nas, a njegovu inspirativnu biografiju naši korisnici mogu kupiti po posebnoj cijeni. Dodatno, u ovo blagdansko vrijeme počevši od 15. prosinca prvih 5000 kupaca iPhonea darujemo i besplatnim primjerkom knjige,“ izjavila je direktorica Odnosa s javnošću HT-a Maja Weber.

Steve Jobs by Walter Issacson - predstavljena knjiga u T-Centru

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.