Steve Ballmer odlazi s mjesta izvršnog direktora Microsofta (CEO)

Fotografija članka: Steve Ballmer odlazi s mjesta izvršnog direktora Microsofta (CEO)

Steve Ballmer će funkciju CEO u Microsoftu obavljati još godinu dana, dok bi tu tom periodu poseban Microsoftov odbor trebao pronaći dostojnu zamjenu.

Oglas

Kako saznajemo, sigurno je kako će Steve Ballmer, koji je sam zatražio ostavku, dobiti svog nasljednika, ali nije sigurno hoće li novi CEO biti iz redova kompanije ili će Microsoft posegnuti za novim izvršnim direktorom izvan kompanije.

Steve Ballmer je, kako i sam tvrdi, svoje umirovljenje “planirao” u vrijeme transformacije Microsofta iz softverske tvrtke u tvrtku koja nudi i uređaje i usluge. Ballmer očito smatra kako to nije više njegovo područje i odlučio se za odlazak s ove pozicije. mirovinu. Saznajemo kako Steve Ballmer u potpunosti odlazi iz Microsofta u mirovinu u 57. godini života.

Steve Ballmer odlazi s mjesta izvršnog direktora Microsofta

U upravnom odboru za izbor novog izvršnog direktora bit će i predsjednik odbora Bill Gates.

Steve Ballmer nerijetko je imao vrlo kontroverzne javne nastupe koji su nerijetko bili i vrlo zabavni za gledanje, no očito i učinkoviti. Pronašli smo na Youtubeu neke njegove snimke, pogledajte i sami.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.