Stephen Elop, mogući nasljednik S. Ballmera na mjestu izvršnog direktora Microsofta?

Fotografija članka: Stephen Elop, mogući nasljednik S. Ballmera na mjestu izvršnog direktora Microsofta?

Nakon jutrošnje udarne vijesti vezane uz Nokijinog smartphone dijela od strane Microsofta, što uključuje licence (korištenje zaštitnog znaka “Nokia” linije proizvoda Lumia i Asha u trajanju od deset godina) i patente, a bit će završena do prvog tromjesečja 2014, imamo novu. Možda je samo hipotetska ali Stephen Elop mogao bi uskoro postati (pitanje mjeseca) izvršni direktor Microsofta.

Oglas

 

Da, nove špekulacije su krenule. Do prije nekoliko dana nitko nije pomišljao da bi Stephen Elopmogao sjesti u S. Ballmerovu fotelju. Nagađalo se je o sasvim drugim imenima, uglavnom unutar tvrtke. No, s obzirom na vijesti od prije nekoliko sati, Elopovim dobrim vezama i odnosima u Redmondu, ova opcija je sasvim moguća.

Dodatno, prema CEO Steveu Ballmer, Stephen Elop će sada od vanjskog kandidata postati unutarnji za poziciju predsjednika Uprave. Microsoftova zajednica će i dalje gledati na sve kandidate jednako, dodao je. Što vi mislite? Hoće li Stephen Elop sjesti na vrh Microsofta?

: Seattle Times

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.