STEMI hrvatski robot pauk kojeg možete napraviti i sami – projekt na Indiegogo

Fotografija članka: STEMI hrvatski robot pauk kojeg možete napraviti i sami – projekt na Indiegogo

Mladi inovatori iz udruge Bura Znanja pokrenuli su crowdfunding kampanju na poznatoj Indiegogo stranici. Tražili su samo 16.000$, a koje su sakupili u samo tri dana financiranja!

Oglas

Radi se o još jednom vrlo uspješnom projektu. Koliko je velik interes za STEMI robot pauk govori i informacija kako su uspjeli u rekordnom vremenu sakupiti potrebnu svotu za financiranje. Dok smo pisali ovaj članak, cifra se popela na 19.478$, a do kraja kampanje je čak 34 dana. I vi se naravno možete priključiti i pomoći razvoju kampanje, projekt se nalazi na .

STEMI robot pauk je istovremeno i zabavan i edukativna projekt koji su podržale kompanije kao što su Nanobit, TerminalWorks, Infinum, Rimac Automobili, Avalon, Logit, Microblink, Ciceron komunikacije, 5 minuta, Dgs, Concero, Konto i Surogat.

Kažu kako je STEMI jedno lijepo iskustvo u učenju. Naime, vaš će vas robot naučiti puno toga o tehnologiji, inženjerstvu, matematici i nauci, na zabavan i jednostavan način. Dobit ćete ga u dijelovima, morate ga sastaviti, a u tome će vam pomoći multimedijske lekcije – kako ga sastaviti i oživjeti. Zabava i učenje, bolje niste mogli poželjeti!

Više informacija o projektu potražite i na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.