#StartupVG – natjecanje u razvoju poslovnih projekata u Velikoj Gorici

Fotografija članka: #StartupVG – natjecanje u razvoju poslovnih projekata u Velikoj Gorici

#StartupVG natjecanje je prilika za sve mlade koji imaju ideju za poslovni pothvat, ali nemaju odgovarajući tim i znanja kako bi ju realizirali.

Oglas

Namijenjeno je i onima koji imaju znanja i vještine kojima mogu doprinijeti razvoju projekata i željeli bi se pridružiti nekom od poduzetničkih timova. Organizatori ovog natjecanja su Grad Velika Gorica i Zagrebački Inkubator Poduzetništva (ZIP).

Bit će to 2 dana prepuna ideja i sudionika spremnih na kreiranje i intenzivan rad uz pomoć mentora koji vlastiti poduzetnički entuzijazam i znanja žele prenijeti startup timovima i vrsni  su stručnjaci za pokretanje startup projekata.

Prvi dan je rezerviran za formiranje timova, definiranje i razvoj ideja. Ideje se razrađuju definiranjem poslovnog modela, marketinškog plana i pripremom prezentacije – pitcha. Drugi dan će timovi prezentirati svoje ideje te će 3 najbolja tima biti nagrađeni.  Pobjednici će biti nagrađeni s 10.000 kn, drugoplasirani tim dobiva laptop: HP Pavilion 15-p260nm, dok će treći tim biti nagrađen s 2.000 kn.

Partneri projekta su Zagrebačka banka, Makromikro grupa i Poljoprom za trgovinu i usluge, koji su osigurali vrijedne nagrade za sudionike natjecanja.

Dvodnevni događaj započeti će s prezentacijom ideja u subotu 25.3.2017., u 9h, na lokaciji Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica. Prijave su moguće putem do 22.3.2017. godine u 12:00h.

Prije samog natjecanja, 9.3.2017. godine održati će se motivacijsko predavanje u 18h na lokaciji Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Predavač na motivacijskom predavanju „Od ideje do startup projekta“ bit će serijski poduzetnik, software developer i managing partner Locodelsa – Stevica Kuharski. Ulaz na predavanje je besplatan i otvoren za sve.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.