Startup srijeda HGK: Kako pratiti konferenciju uživo putem internetskih portala?

Fotografija članka: Startup srijeda HGK: Kako pratiti konferenciju uživo putem internetskih portala?

O tvrtci će govoriti Vibor Cipan, jedan od osnivača UX Passiona, tvrtke čiji bi se naziv "slobodnim stilom" mogao prevesti kao strast za korisničkim sučeljima (od engleskog User eXperiance – UX). Tvrtka potpisuje aplikaciju Wall of Tweets koja omogućuje korisnicima da prate konferencije i uživo dijele informacije pomoću društvene mreže Twitter, a koristio ju je i BBC dok je izvještavao sa Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu, Toshiba i mnogi drugi.

UX Passion nedavno je otvorio ured i u Londonu kako bi ojačao svoje izvozne aktivnosti. Cipan će govoriti o tome kako je došao na ideju za aplikaciju Wall of Tweets koja organizatorima konferencije omogućuje da pitanja i reakcije iz publike, čak i onih koji nisu u dvorani, projiciraju na zid te na njih odgovaraju i komentiraju.

Govorit će i o preprekama s kojima se susretao, zašto je odlučio osnovati tvrtku u Londonu, koja je procedura za osnivanje tvrtke u Britaniji i mnogim drugim korisnim informacijama.

Lokacijse detalje o konferenciji potražite u našem .

Što je "Stratup srijeda"?
To je mjesečno je neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i drugih koje zanima problematika malih i novonastalih tvrtki i poslovnih projekata, u organizaciji Hrvatske udruge poslovnih anđela CRANE te Udruge za poticanje softverskog i online poduzetništva Initium, uz suorganizaciju Hrvatske gospodarske komore.

Startup srijeda HGK: Kako pratiti konferenciju uživo putem internetskih portala?

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.