Startup srijeda Demo day 8. generacije ZIP-a, prijave za dva nova startup programa

Fotografija članka: Startup srijeda Demo day 8. generacije ZIP-a, prijave za dva nova startup programa

Za novi krug startup programa osigurane su investicije od gotovo 700.000 kuna, pa ako imate što pokazati, prijavite svoj tim i ugrabite svoju početnu razvojnu investiciju!

Oglas

Zagrebački inkubator poduzetništva i Hrvatska mreža poslovnih anđela CRANE pozivaju investitore i zainteresiranu javnost na prvu ovogodišnju Startup srijedu u sklopu koje će se održati otvoreni Demo day posljednje, 8. generacije startupa koji su prošli ZIP-ov Startup program. Startup srijeda će se održati u srijedu, 10. veljače u ZIP-ovom coworking prostoru na adresi Remetinečka cesta 7,  s početkom u 17h.

ZIP startup timovi su se naradili posljednja četiri mjeseca, a od njih osam, samo su četiri tima i završila program. Na čemu su radili i koji su napredak ostvarili, moći ćete čuti direktno od njih.

Već je ranije poznato da je tim Appetit primio početnu “seed” investiciju od strane ZIP-a, zahvaljujući sredstvima osiguranim na equity crowdfunding platformi Seedrs, gdje je ZIP uspio prikupiti gotovo 700 tisuća kuna za investicije u startupe.

Koji su sve još timovi završili program i što je sve obilježilo ovu generaciju ZIP startupa, saznajte uživo u srijedu. Ulaz je besplatan, ali je potrebna registracija putem .

Kako to obično biva, završetkom jedne generacija, ZIP objavljuje javni poziv za prijavu startup timova koji će prolaziti isti inkubatorski startup program u trajanju od 4 mjeseca, uz sve pogodnosti programa kao i mogućnost primanja početne “seed” investicije do 100,000 kn po završetku programa.

Novost je ovaj puta da će se usporedno sa standardnim startup programom u ZIP-u odvijati i novi akceleratorski program u suradnji s jednom od najvećih hrvatskih kompanija. Ovaj program će biti namijenjen tvrtkama koje već imaju proizvod, prototip ili su u finalnoj fazi razvoja, a kako bi im omogućio potpunu posvećenost razvoju projekta.

Svaka tvrtka bi ulaskom u program primila investiciju od 100.000 kn za manjinski udio u projektu. Cilj ovog novog akcelaratorskog programa je ubrzavanje razvoja proizvoda i izlaska na tržište, a program će se fokusirati na tvrtke iz sljedećih kategorija:
–    e-commerce / mobile payments
–    turizam / eventi
–    retail / FMCG (fast moving consumer goods)

Za nove se programe možete prijaviti .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.