Star Wars Knights of the Old Republic na Androidu

Fotografija članka: Star Wars Knights of the Old Republic na Androidu

Odigrajte ozbiljnu računalnu igru na svom Androidu

Oglas

Na Play Storeu se pojavila igra . Ovo je igra koja je izašla prije par godina na PC-u te je na portalima i časopisima proglašavana jednom od najboljih RPG igara uopće, te najboljom Star Wars igrom svih vremena. Ako ste ljubitelj Star Wars igara, onda je ovo igra koju niste smjeli propustiti.

KotOR košta samo 5 $ i izvrsno je optimiziran za Android. Ipak, zbog toga što igrate na mobitelu, ne preporučamo ekran manji od 4,7″.

Ako niste igrali ovu igru, možda se pitate što je čini toliko posebnom? Čak i ako niste ljubitelj Star Wars serijala, ovaj RPG vas jednostavno mora oduševiti. Igra omogućuje završavanje svakog zadatka na više načina, a živi razgovori s likovima u igri i zanimljive prepreke će vas zalijepiti (još jednom) za Old Republic.

Radnja je smještena u istu galaksiju, ali par tisuća godina prije Darth Vadera i Luke Skywalkera. Revan i Malak, dva heroja Jedi Ordera i cijele Republike, su netom nakon završetka rata u kojem su izborili veličanstvenu pobjedu, prešli na tamnu stranu i krenuli u rat protiv te iste Republike. Nitko ne zna koji je razlog tome i Republika je još jednom pred kolapsom. Vi ste mladi vojnik u vojsci Republike koji će “igrom slučaja” početi igrati bitnu ulogu u mjesecima koji dolaze. Zašto je “igrom slučaja” pod navodnicima ćete morati otkriti sami.

star wars knights of the old republic na nadroidu_1

Igranje na mobitelu nije nikakav problem jer su borbe zapravo u osnovi turn by turn. Zato u svakom trenutku možete pauzirati borbu i narediti svojim likovima da napadnu nekog drugoga ili da izvedu drugu radnju od one koje ste im dali. Igra počinje na planetu Taris kojeg je okupirao Sith i s kojeg morate pobjeći. Nakon što vam to uspije (na osmom levelu), dolazite napokon na Dantooine gdje dobivate svoj prvi lightsaber i moći. Tada igra postaje stvarno uzbudljiva jer sami kreirate kako ćete se odnositi prema drugima i koju ćete stranu izabrati (iako ste to velikim dijelom mogli i od samog početka). Sami odabirete i put razvoja svog lika pa je i velik broj kombinacija na koji možete završiti ovu igru. Zato vam i neće biti dovoljno samo dva puta preći ovu igru.

Uz svog lika kojeg sami kreirate ćete za suputnike na svom putovanju imati i 9 pratioca od kojih njih 8 ima svaki zanimljivu prošlost koju ćete također usput otkrivati.

Svakako preporučamo ovaj naslov koji će vas prilično dugo držati uz mobitel. Možda ćete nakon što zavladate lightsaberom i moćima Sile vidjeti što je tolike ljude privuklo u Star Wars svijet.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.