Star Wars Episode VII Wrath Of The Rebellion – potvrđena glumačka ekipa

Fotografija članka: Star Wars Episode VII Wrath Of The Rebellion – potvrđena glumačka ekipa

Jedan od najpoznatijih i najobljubljenijih filmskih serijala s pregršt računalno generirani vizualnih efekata, to su Ratovi zvijezda. Krajem godine stiže Star Wars Episode VII!

Oglas

Nakon mjeseci šuškanja, špekulacija i neprovjerenih informacija konačno se pojavila i jedna prava – potvrđena je glumačka ekipa za najnoviju sedmu epizodu Ratova zvijezda – Star Wars Episode VII. Samo ćemo vas podsjetiti kako su se ’80-tih godina prošlog stoljeća (kako to davno zvuči!) prvo pojavile epizode IV, V i VI, a prije nekoliko godina i prve tri epizode. Na redu je sedma, a navodno ih ima ukupno devet.

Evo i popisa glumaca koji će se pojaviti u sedmoj epizodi:
– Harrison Ford
– Carrie Fisher
– Mark Hamill
– Anthony Daniels
– Peter Mayhew
– Kenny Baker
– John Boyega
– Daisy Ridley
– Adam Driver, Oscar Isaac
– Andy Serkis
– Domhnall Gleeson
– Max von Sydow

Sudeći prema glumcima, ali i prema izjavama direktora J.J. Abrams izuzetno su ponosni što su uspjeli okupiti originalnu ekipu, kao i neka nova popularna imena. Bilo je upitno ime Harrisona Forda, no sve su se uspjeli dogovoriti na sveopće zadovoljstvo. Kakvi bi to bili Ratovi zvijezda bez legendarnog svemirskog “švercera” Hana Soloa…

Star Wars Episode VII - potvrđena glumačka ekipa, moćna gomilica!

Od onih simpatičnih robota pomagača za sada je potvrđeno samo pojavljivanje R2-D2, dok za C3PO još nema potvrde, kao niti za legendarnog Chewbacce, oko kojeg se pregovara.

Star Wars Episode VII će se u kinima širom svijeta pojaviti 18. prosinca 2015. godine. Do tada više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.