Star Trek: Discovery – nova sezona kreće u rujnu, što nas očekuje

Fotografija članka: Star Trek: Discovery – nova sezona kreće u rujnu, što nas očekuje

Star Trek (Zvjezdane staze) je već desetljećima nesumnjivo jedna od najpopularnijih naučno-fantastičnih serija. Početkom jeseni očekuje nas nova sezona serije pod nazivom “Star Trek: Discovery”.

Oglas

Stara priča, nova ekipa. Video trailer za novu sezonu predstavljen je na upravo održanoj Comic-Con 2017 konferenciji u San Diegu, gdje se ponovo okupio velik broj ljubitelja stripova, filma i naučne fantastike. Već smo ranije pisali kako je predstavljen i video trailer za , što će vas također vjerojatno zanimati, a koja je radnjom smještena u američki Divlji zapad, ali na malo drugačiji način.

Nakon nekoliko odgađanja ipak će se “Star Trek: Discovery” početi emitirati 24. rujna, a serija nas ponovo vodi u neistražena svemirska prostranstva koja tek treba otkriti. Iako autor ovog teksta misli kako nema boljih od kapetana od Jean-Luc Picarda, Worfa, Date i ekipe, serija mora ići dalje s pomlađenom ekipom za mlađe generacije… :)

Ono što je zanimljivo je kako je ovo prva serija koja je razvijena posebno za CBS All Access. Radnjom je serija navodno smještena 10-ak godina prije događaja koje ste mogli gledati u Star Trek originalnoj seriji (kapetan Kirk, Spock i ekipa na USS Enterpriseu). Klingonac T’Kuvma pokušava ujediniti 24 velikih Klingonskih kuća što dovodi do hladnog rata s Federacije (United Federation of Planets). U centru pažnje je ekipa koja se nalazi na svemirskom brodu USS Discovery, a koji je također prethodnik slavnog USS Enterprisea.

Kako će to sve izgledati pogledajte u video traileru niže. Čini mi se kao vrlo zanimljiv početak serije… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.