Stanislav Janjac novi GDi direktor za telekom tržišta Srednje Europe

Fotografija članka: Stanislav Janjac novi GDi direktor za telekom tržišta Srednje Europe

Uspješnom menadžerskom timu GDi Gisdate u daljnjem razvoju regionalnog i međunarodnog poslovanja na poziciji direktora poslovanja za telekom i medijska tržišta regije središnje Europe (Director, Telecom and media business – EMEA Central) pridružio se Stanislav Janjac. Diplomirani inženjer elektrotehnike, obrazovan u Hrvatskoj, ali i s diplomom njemačkih fakulteta, stekao je značajno tehničko i poslovno iskustvo 14-godišnjim radom i progresivnim rastom odgovornosti na vodećim pozicijama u IT i razvojnim odjelima tvrtke Siemens u Austriji i Hrvatskoj. Nakon obnašanja pozicije potpredsjednika regionalnog Centra IT kompetencije u Beču za regiju jugoistočne Europe i Austrije, najznačajnija mu je referenca donedavno mjesto direktora Siemensovog System Development and Engineering odjela u Hrvatskoj gdje je imao priliku rukovoditi s blizu 500 zaposlenika jedne od najvećih IT kompanija u Hrvatskoj.

„Zadovoljstvo nam je objaviti da se GDi-jevom timu na vodećoj specijaliziranoj regionalnoj poziciji pridružio Stanislav Janjac, vrsni stručnjak s bogatim međunarodnim iskustvom. Svojim znanjem i nastavkom izgradnje na već postignutom poslovanju naših tehničkih eksperata i vlastitih softverskih proizvoda uvelike će doprinijeti daljnjem razvoju međunarodnog usmjerenja Grupe i naše izvozne orijentiranosti u telekom sektoru. Kao rastuća regionalna tehnološka kompanija, već srednje veličine u europskim razmjerima – s 9 ureda i gotovo 200 stručnjaka – obogaćujemo se iskustvom profesionalaca koji su radili u velikim međunarodnim korporacijama“, istaknuo je Boran Lončarić, predsjednik Uprave GDi Gisdata Grupe.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.