Sretan 25. rođendan, PC!

Racunalo.com foto

Samo tri godine poslije, 1984. godine, grupa od 11 znanstvenika imala je viziju – stvoriti kompaniju koja bi donijela prednosti osobnog računalstva poslovnim liderima diljem svijeta. Legenda je rođena.


Današnji Lenovo, nastao spajanjem Lenovo grupe i IBM-ovog PC odjela, je ta inovativna, internacionalna tehnološka kompanija koja je započela s radom prije 25 godina.  S više od 2,000 patenata, nekoliko „prvih u industriji“, preko 1,700 inženjera potpuno posvećenih istraživanju i razvoju unutar centara u Japanu, Kini i SAD-u,  Lenovo je najbolji izbor za klijenta koji zahtijeva povećanu produktivnost koju prava inovacija donosi.Za većinu 25-godišnjaka, brzi razvoj je stvar prošlosti jer dolazi do faze sazrijevanja (a u nekim slučajevima čak i pada).  S druge strane, osobno računalo je daleko od pada u razvoju. Lenovo vjeruje da je osobno računalo koje poznajemo danas rezonantan stroj u stalnom razvoju koji „guta“ tehnološke inovacije i kojiih je uvijek gladan.  Osobno računalo je odskočna daska za poslovne korisnike, koji diktira budućnost suradnje i komunikacije kao i brže, integriranije, efikasnije i jednostavnije poslovno okruženje za svoje korisnike.  Osobno računalo razvija se velikom brzinom a Lenovo usporedno s njim, neprestano investirajući u istraživanje, razvoj i tehnološke inovacije.


Nedavno predstavljeni, Lenovo ThinkPad i proizvodna linija Lenovo 3000 dokaz su ove predanosti inovaciji.


„Sljedećih 25 godina Lenovo osobna računala pripremila su nova iznenađenja za nas i naše klijente“, rekao je Ranko Potkonjak, direktor predstavništva Lenova za Hrvatsku.  Danas je, zahvaljujući bežičnom umrežavanju, svuda prisutno računalstvo činjenica; sigurnost prijenosnika je na prvom mjestu s digitalnim otiscima prstiju, a form-factors  postaju sve manji.  Osobno računalo današnjice uistinu će pomoći zbližavanju svijeta.  Lenovo je krajnje predan budućnosti osobnog računala kao i omogućavanju korištenja najboljih tehnologija poslovnim korisnicima cijelog svijeta.


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.